Hypotheekcheck

Iedere dag vergelijkt de Renteassistent je hypotheek met de hypotheken van alle Nederlandse aanbieders. Als je kunt besparen, krijg je van ons meteen bericht. Nu al weten of je kan besparen, vul dan je gegevens hieronder in.

Meer dan alleen de hypotheekrente

De RenteAssistent kijkt verder dan de hypotheekrente. Hij houdt rekening met bijzondere voorwaarden en de verzekeringen die aan je hypotheek gekoppeld zijn. De RenteAssistent heeft zicht op alle kosten zoals boetes voor vervroegd aflossen en notariële toeslagen. Hij neemt al deze kosten mee in de berekening. Hierdoor vergelijkt hij de volledige netto maandlasten en geeft hij inzicht in wat je echt kunt besparen.

Geniet van eenvoud

De RenteAssistent maakt het je graag gemakkelijk. Voer je gegevens in op het aanvraagformulier, dan nemen we contact met je op. Als blijkt dat je direct kan besparen op je Hypotheek, zal HypoNu dat voor je gaan regelen. Kun je nog niet direct besparen dan blijft de RenteAssistent je hypotheek doorlopend controleren en krijg je automatisch bericht als je maandlasten wel omlaag kunnen.

Voor wie?

Bovenstaande service is exclusief voor de klanten van HypoNu. Wil je hier ook gebruik van maken, vul dan het aanvraagfomulier in zodat wij je kunnen verwelkomen als klant.

.